Dressoir op maat

Het dressoir is het meest traditionele en ook het meest functionele meubel dat kenmerkend is voor het Nederlandse interieur. Wist u dat het dressoir vroeger iets zei over de welstand van de betreffende familie of de bezitter? Tegenwoordig is het een multifunctioneel meubel dat een belangrijke plaats inneemt in ons interieur. Multifunctioneel omdat het door iedereen op een andere manier gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van servies, glaswerk, belangrijke papieren of speelgoed.

Dus waarom zou u genoegen nemen met een standaard dressoir, terwijl een dressoir op maat ook tot de mogelijkheden behoort? Bij Heerkens Interieurs helpen we u graag met het creëren van uw ideale dressoir op maat.

De mogelijkheden van een dressoir op maat

Een dressoir die door de professionele vakmensen van Heerkens Interieurs voor u op maat gemaakt wordt, past helemaal bij uw interieur op de manier zoals u wenst. Wilt u een dressoir als blikvanger of liever een dressoir op maat die naadloos aansluit bij de sfeer en de rust in uw interieur?

De mogelijkheden van een dressoir op maat bij Heerkens zijn erg uitgebreid. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, bewerkingen, afwerkingen en de kwaliteit van het hout. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom van 3000m2

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!