Eiken kast - eikenhouten kast

Wanneer u voor uw interieur kiest voor een eiken kast, verzekert u zichzelf van een mooi, goed en stevig meubel waar u jarenlang plezier van beleeft. Eikenhout is een harde houtsoort die zich eenvoudig laat bewerken. Daarnaast heeft de eik een mooie nerfstructuur die helemaal tot zijn recht komt in een eikenhouten kast. Daarom dat we bij Heerkens Interieurs graag met eikenhout werken.

Eiken kast: onze mogelijkheden zijn eindeloos

Wij hebben verschillende mooie eikenhouten kasten in ons woonprogramma zitten. Van buffetkasten en broodkasten tot een kabinet of een dressoir. Maar daarnaast maken we natuurlijk ook meubelen naar eigen ontwerp. Hierdoor heeft u bij ons altijd een eiken kast die voldoet aan uw eisen en wensen. Eisen en wensen qua indeling, qua uitstraling en qua budget. Want maatwerk hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Met een eikenhouten kast geeft u uw interieur een robuuste en rustieke uitstraling.

Benieuwd naar de kasten in onze woonprogramma’s? Breng dan een bezoekje aan onze sfeervolle showroom. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar met een passend en persoonlijk advies omtrent een eiken kast.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!